DUNKIN' ROTTERDAM LIJNBAAN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Rotterdam Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 22:03 Drankje omgevallen, alle donuts nat en drankje leeg. Niemand nam op toen ik belde.
13 jun 2022 om 11:57 Niks ontvangen
13 jun 2022 om 5:37 Slecht. Hele anderen bestelling gekregen 20 euro betaalt en ontving een bestelling van 10 Euro. Zaak was al niet meer bereikbaar. Dus heb alles weg moeten gooien.
28 mei 2022 om 23:50 The order received was completely different from my order. The delivery boy did not manage to delivery at the door so I needed to leave my flat and meet him at the hall. Even after complain nobody has come back with feedback. :( Really not nice !!
13 mrt 2022 om 12:49 Lof en respect voor de mensen van deze Dunkin donuts filiaal. Hun hadden helaas niet alles in huis wat we hadden besteld. Dus na dat ze mij niet konden bereiken hadden ze op de bestelbon hun excuses aangeboden. En hadden ze extra donuts gegeven Thnx!
11 mrt 2022 om 14:56 De bezorger praatte amper engels, toen ik mijn naam noemde mompelde die geirriteerd iets en liep weg, zei dat het niet de naam was en noemde mijn naam op een andere manier. Hij me belde en ik liet het zien en hij zei “you’re playing with me huh?”
10 mrt 2022 om 21:52 The order came completely wrong with a random selection of donuts that I didn’t order, and it wasn’t fresh, looked like it was already off! Very disappointed….
15 jan 2022 om 21:06 Ik heb een bestelling geplaatst waarvan 2 producten maar aanwezig waren. Vervolgens heb ik aangegeven wat ik wilde en dat was nog steeds niet wat ik vroeg. Ik ben erg teleurgesteld en heb dit helaas vaker meegemaakt.
19 nov 2021 om 23:50 Zaten 2 donuts te weinig in. Telefoon werd niet opgenomen. Oplichters!!!
8 sep 2021 om 22:57 Bestelling klopte niet, dus probeerde te bellen, maar omdat het restaurant net dicht was, geen gehoor..
29 jul 2021 om 21:29 Duurde bijna 90 minuten. De koffies waren nog lekker koud maar niet gemarkeerd, wegens melkallergie durfden we niet te raden welke met amandelmelk was. Helaas niet kunnen drinken, zonde van de 6(!) euro.
27 jun 2021 om 22:03 HORRIBLE DELIVERY SERVICE!!! I WAITED MORE THAN 90 MINUTES TO GET THE DONUTS.