DUNKIN' ROTTERDAM LIJNBAAN

DUNKIN' ROTTERDAM LIJNBAAN Coffee , Donuts & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Rotterdam Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

13 mrt 2022 om 12:49 Lof en respect voor de mensen van deze Dunkin donuts filiaal. Hun hadden helaas niet alles in huis wat we hadden besteld. Dus na dat ze mij niet konden bereiken hadden ze op de bestelbon hun excuses aangeboden. En hadden ze extra donuts gegeven Thnx!
11 mrt 2022 om 14:56 De bezorger praatte amper engels, toen ik mijn naam noemde mompelde die geirriteerd iets en liep weg, zei dat het niet de naam was en noemde mijn naam op een andere manier. Hij me belde en ik liet het zien en hij zei “you’re playing with me huh?”
10 mrt 2022 om 21:52 The order came completely wrong with a random selection of donuts that I didn’t order, and it wasn’t fresh, looked like it was already off! Very disappointed….
15 jan 2022 om 21:06 Ik heb een bestelling geplaatst waarvan 2 producten maar aanwezig waren. Vervolgens heb ik aangegeven wat ik wilde en dat was nog steeds niet wat ik vroeg. Ik ben erg teleurgesteld en heb dit helaas vaker meegemaakt.
19 nov 2021 om 23:50 Zaten 2 donuts te weinig in. Telefoon werd niet opgenomen. Oplichters!!!
8 sep 2021 om 22:57 Bestelling klopte niet, dus probeerde te bellen, maar omdat het restaurant net dicht was, geen gehoor..
29 jul 2021 om 21:29 Duurde bijna 90 minuten. De koffies waren nog lekker koud maar niet gemarkeerd, wegens melkallergie durfden we niet te raden welke met amandelmelk was. Helaas niet kunnen drinken, zonde van de 6(!) euro.
27 jun 2021 om 22:03 HORRIBLE DELIVERY SERVICE!!! I WAITED MORE THAN 90 MINUTES TO GET THE DONUTS.
23 jun 2021 om 20:30 Was lekker, maar de bezorging duurde super lang en voor wat ik heb betaald niet waard.
22 jun 2021 om 19:41 Donuts waren weer heerlijk zoals gewoonlijk Maar anderhalf uur erop wachten is veel te lang!
30 mei 2021 om 22:11 2 verkeerde donuts gehad. Ander half uur voor 6 donuts. Moesten nog gemaakt worden volgens mij. Hihihi
10 mei 2021 om 14:58 Berzorging duurde erg lang en klopte niet met wat de app aangaf. Wel erg blij dat er vegan donuts zijn!